Tekaisin taannoin seuraavan mixin. Juustoburek, tämä kroatialainen, tai pikemminkin taitaa olla bosniasta kotoisin, herkku ja pizza sekaisin. Istrialainen juustopiirakka tuli. Paikallista raejuustoa ja hapankermaa kera munan. Tomaattia, salviaa ja basilikaa. Jalapenoa ja paprikaa. Kevyt goudakuorrute päälle, siis kevyt. Tajuttoman hyvää vaikka illanistujaisiin. Nyt pitäisi olla punkkua
Taikina on ihan pruspizzataikia. Annan siitä jossain välissä ohjeen. 

Täyte
1 rs cottagejuustoa, Suomessa Arlan käy hyvin
1 prk kevytranskankermaa tai kermaviiliä
1 muna
suolaa
salvia
mustapippuria
100g mozzarellaa tao goudaa raastettuna

Kaikki aineet sekaisin ja pizzapuhjalle. Käännä reunoja hieman jotta ei valu yli. Päälle tomaattia, kirsikkatomaattia, paprikaa, tuorechiliä ja basilikaa. Hieman suolaa ja pippuria. Lopuksi juustoraaste. Paistetaan +225 n. 20 min, kunnes pohjan reunat ja pinta ovat saaneet väriä.

Jos kasvisvaihtoehto tuntuu kevyeltä voit lisätä prosuttoa. 








Kommentit

Suositut tekstit